Ontmoet het Team​

icon line

Maak kennis met ons gepassioneerde team achter de podcast! Onze twee getalenteerde presentatoren die graag kwalitatieve opnames maken. Zij hebben samen jarenlange ervaring in de mediawereld en zorgen voor een levendige en boeiende presentatie van onze podcast.

Daarnaast hebben we onze getalenteerde videograaf, die onze podcasts voorziet van prachtige beelden en sfeervolle achtergronden voor een unieke audiovisuele ervaring. Samen zijn wij een hecht team, dat altijd klaar staat om onze luisteraars de best mogelijke verhalen te bieden.

line purle
line purle

Interesse in een Podcast?

line red

Onze informatieve podcast is dé manier om jouw verhaal op een boeiende en effectieve manier te vertellen aan een breed publiek. Bij ons kun je rekenen op een professionele aanpak, waarbij we je met jouw het creatief proces in gaan en volledig ontzorgen in de voorbereiding, productie en verspreiding van de podcast.

Ons team van ervaren professionals staat voor je klaar om samen met jou te werken aan de realisatie van een hoogwaardige podcast die jouw boodschap op een heldere en inspirerende manier overbrengt. Van het bedenken van creatieve concepten tot het opnemen en bewerken van de podcast, wij nemen al het werk uit handen en zorgen ervoor dat het eindresultaat van topkwaliteit is.

Daarnaast zorgen wij er ook voor dat jouw podcast goed wordt verspreid, zodat deze het juiste publiek bereikt. Door middel van doelgerichte marketing en promotie, zorgen wij ervoor dat jouw podcast wordt gehoord door de juiste mensen en dat het een breed bereik krijgt.

line red
line podcasts
image 2022 12 08T03 56 10 918Z 1

MELD JE AAN ALS ORGANISATIE.

icon line white

Creëer je eigen bedrijfsprofiel

en bereik je doelgroep met jouw verhaal!

Wat kan ik allenmaal verwachten

line red

Wij zorgen niet alleen voor de verspreiding van jouw bedrijf, maar ook dat alles op één plek terug te vinden is. Bovendien heb je in je eigen admin omgeving online toegang tot alles wat je nodig hebt, van het bekijken tot aanpassen van je profiel.

Als specialisten in podcasting nemen wij je alle zorgen uit handen. Wij helpen je bij het verspreiden van jouw verhaal, bedrijf, product of dienst. Dit doen we op maat, met een video op locatie en een dialoog. We maken samen met jou een podcast waarbij jij alleen hoeft na te denken over waar we het over gaan hebben of wat we in beeld gaan brengen. Wij zorgen voor de gehele marketing en verspreiding, dus jij hoeft je nergens meer druk om te maken.

icon line white